Vælg en side
Del artiklen på:

Info: Se vores store udvalg af bands til fest her

Når man vælger at bruge penge på at holde en god fest, er det som regel, fordi der er noget, der skal fejres. Det kan være en rund fødselsdag, et ægteskab, et flot resultat eller overskud. Ja, anledningerne kan være mange, men fælles for alle anledninger er, at man ønsker at give sine gæster en rigtig god oplevelse. Noget der kan glæde, inspirere og huskes langt ud i fremtiden.

Musik er næsten et must til alle fester. Musik sætter stemningen og får gæsterne til at slappe af, danse og more sig. Hos Eventzonen har vi nok Danmarks største udvalg af bands til fest og andre festlige arrangementer. Det kan være alt fra en stille pianist der lægger smuk underlægning til en udsøgt menu. Det kan være en god musiker, der spiller festmusik med et orgel og et humør, der sætter yderligere fart over festen. Skal der være dans, kan vi præsentere bands med alt fra 2 til 10 musikere og med et repertoire, der dækker alt fra dansktopmusik, over pop til hård rock. Du finder dét, du skal bruge hos Eventzonen.

Tips til dig der søger et band til festen

Skal du holde fest? Så skal du selvfølgelig have et live band til at underholde dine gæster og til at sørge for, at der bliver danset til den lyse morgen. Festen skal jo være uforglemmelig, både for dig og for dine gæster.

For at finde den perfekte underholdning til festen og til dine gæster, skal du gøre dig klart, hvad formålet med festen er. Skal gæsterne hygge stille og roligt, skal der grines og skabes en frigjort stemning eller skal der bare danses til den lyse morgen?

Hvis der blot skal hygges stille og roligt, kan det være en rigtig god idé med en solist med et orgel, der både kan spille god musik, akkompagnere eventuelle lejlighedssange og fortælle en vittighed.

Skal stemningen lettes og skal du have gæsterne til at grine, skal du have en stand-up komiker eller en tryllekunstner eller illusionist. Og skal der bare være dans og glade dage, skal du til at gennemsøge det kæmpe marked, der er for bands til fest og dans. Skal det være et mindre orkester på 2-3 personer, eller skal det være et større ensemble.

Skal det være gode, gamle danske sange, eller skal det være det nyeste indenfor popmusikken. Det kan også være en god idé at kigge på, hvad du får for prisen. Det er forskelligt om bands spiller 2 eller 3 sæt, og om de spiller 45 minutter eller en hel time. Du har selvfølgelig også indflydelse på, hvordan deres show skal være, og langt de fleste bands vil du kunne tilpasse din lejlighed og måske få dem til at spille bestemte sange.

Lige såvel som klæder skaber folk, så skaber du din fest gennem den musik, du vælger at forkæle dine gæster med, så du kan skabe din helt egen uforglemmelige fest med det helt perfekte liveband.

Vi ønsker dig en rigtig god fest.

Find band til fest

Del artiklen på: