Vælg en side
Del artiklen på:

Info: Se vores store udvalg af pianister her

Har du brug for en billig pianist til reception, fest eller deslige, har du her muligheden for at finde lige netop den, du søger. Uanset om det er en pianist til en mindre komsammen, koncert eller en dansk pianist med flair for alle de gode klassikere, tilbyder vi et væld af forskellige muligheder.

Eventzonen er en platform for kunstnere, der ønsker at være til stede online for at kunne komme i kontakt med deres publikum. Du har derfor det hele samlet ét sted hos os, og du kan søge på kategori, genre, pris og sågar geografi. Mangler du en billig pianist, der kan levere baggrundsmusik ved et event, er det bare om at anvende vores smarte søgefunktion.

Vi har skabt platformen således, at vi tager et abonnement for at repræsentere kunstnerne online. Resten klarer de selv. Derfor betaler du udelukkende prisen for den pianist, du vil have fat i, og ingen dyre mellemled, som det ellers er tilfældet mange steder på nettet eller ved bookingagenter. Tag et kig her på siden, når du står og skal bruge en dygtig pianist til fest.

Pianist til bryllup

En central del af et bryllup er gæsterne. For at fornøje og underholde dem bedst muligt skal der musik til. Her er en pianist ideel under middagen, hvor der naturligt nok skal være noget baggrundsmusik til at sætte stemningen. Det går ikke, at der er stille under maden, selvom sandsynligheden for det er ret lille, eftersom det er en stor fest, og alle kommer for at have det sjovt.

I og med at vi har gjort det enkelt at finde en billig pianist, kan du booke sådan en til maden, og vedkommende kan spille før og efter de forskellige indslag i løbet af aftenen. Et piano giver bare en særlig stemning, som mange andre instrumenter ikke kan skabe. Så vil du have tilført noget stil og klasse til dit bryllup, er en pianist til bryllup et oplagt bud.

Uanset publikum og deres vanlige stil og præferencer inden for musik er en jazzpianist et solidt valg, fordi det har noget bryllupsagtigt over sig. Og så er der bare ikke mange, der vælger at gøre det, hvorfor dine gæster helt sikkert vil glæde sig over det. Du booker selv og aftaler, hvordan og hvorledes med pianisten.

Stemningen er altafgørende

Til alle festlige lejligheder er stemningen helt og aldeles afgørende. Derfor er det et vigtigt kort at spille for at sikre den gode underholdning. Gæster vil altid gerne have noget musik at fornøje sig til. Forestil dig en fest uden musik. Det er svært, ikke? Ligesom livet skal leves i farver, er musikken en del af de farver, der skaber liv og glæde.

En garvet pianist har for vane at kunne fornemme på alle givne tidspunkter, hvad der er behov for. Er folk lige kommet, er det midt på aftenen, eller er de ved at forlade selskabet. Alt det ved en erfaren pianist. Lad os bare indse det. Har du booket en pianist til bryllup, reception, jubilæum, lancering eller måske din runde fødselsdag, viser du dine gæster, at du virkelig holder af dem og gerne vil gøre noget særligt for dem.

Så lad det være sagt. Stemningen er altafgørende. Og den stemning kan et piano uden tvivl være med til at skabe. Selv i film er et piano ofte det instrument, der skaber følelser hos modtagerne. Er du interesseret i en hyre en dygtig pianist, er det bare at kigge på udvalget her på siden.

Rigtig god fest.

Find pianist her

Del artiklen på: