Vælg en side
Del artiklen på:

Info: Se vores store udvalg af bands til bryllup her

Et bryllup er for langt de fleste mennesker den allerypperste fest, man overhovedet kan holde og opleve. Søger du et billigt band til bryllup, tilbyder vi på vores platform en masse muligheder. Vi har gjort det muligt for bands at betale et beløb for at være til stede på vores side, hvorefter de helt selv får den fulde pris for deres performance.

Du sparer derfor alle de dyre mellemled, og du aftaler selv med dit bryllupsband, hvornår de skal spille, hvad de skal have for det og alt det andet praktiske, der hører sig til. For at gøre det ekstra nemt at finde band til bryllup har vi kategoriseret det hele således, at du kan søge på genre, pris og geografi. Så slipper du for at lede blandt en masse bands, der alligevel ikke er noget for dig.

Prisen på et bryllupsband varierer meget. Det kommer fx an på, hvor mange medlemmer der er i bandet, hvor kendte de er, hvor de kommer fra, og naturligvis hvor lang tid de skal spille. Men når du angiver dit budget, sorterer du automatisk dem fra, der ikke matcher. Så skal du sådan set bare aftale det hele med dit bryllupsband til den pris, du har fået.

Hvad er det perfekte bryllupsband?

Det korte svar er, at det er individuelt. Men lad os give dig nogle guidelines, der måske kan hjælpe dig godt på vej. Når du skal finde et billigt band til bryllup, skal du være opmærksom på, at der nok skal være musik efter brudevalsen. Og naturligvis festes der til den lyse morgen. Bandet skal derfor spille i ca. tre timer inkl. pauser.

Et godt band er et band, hvor der er gang i den, masser af rytme og måske genkendelige numre. Ofte er coverbands et hit, fordi dine gæster kender numrene og kan synge med. Det vigtigste er, at der bliver danset, og at musikken indbyder til, at folk rejser sig fra stolene og giver den gas på de bonede gulve.

Men hvad med musik inden bandet går på? Her kan en DJ ellen en pianist være god – eller en ganske almindelig iPhone og et par højtalere. Så har du baggrundsmusikken til at skabe noget hygge og stemning, som man bestemt ikke må gå ned på til et bryllup. Du kan derfor overveje at kombinere de to, så du får en billigere løsning. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt, hvis du vil have et bryllupsband til at spille under middagen – og det giver heller ikke meget mening under talerne.

Prioriter bandet i dit bryllupsbudget

Et bryllupsband bør være lige så sikkert et punkt i dit budget som jakkesættet og kjolen. Det er noget af det, dine gæster husker. Festen. Og der er bare ingen fest uden god musik og stemning. Få derfor lagt penge nok til side til det. Band til bryllup og priser varierer som nævnt meget. Men du skal nok afsætte minimum 12.000 – 15.000 kr. til det, hvis du vil have et godt et af slagsen.

Nogle sætter meget mere af, og så er du også sikker på, at det er gode bands. Du bør altid insistere på at høre nogle musikeksempler fra bandet først, da det er en vigtig brik i hele det store puslespil, når man skal planlægge et bryllup. Så det skal bare spille. Bogstaveligt talt.

Find & book bryllupsband her

Del artiklen på: