Vælg en side
Del artiklen på:

Info: Du kan se vores store udvalg af tryllekunstnere her

Hvad enten man er barn eller voksen, så er der noget, de fleste af os aldrig mister fascinationen af, og det er blandt andet trylleri. Er der ”magi i luften”, bliver der trukket hvide kaniner op af hatten eller hevet mønter ud af næsen, så er vi mange, der bliver tryllebundet.

Der er stor forskel på tryllekunstnere, nogle optræder udelukkende for børn, andre for et mere voksent publikum, og så er der ofte tale om et mix af trylleri, magi og komik. Forventningerne til tryllekunstnere er store, og derfor er der oftest tale om personer, der tager deres metiér meget seriøst og hele tiden er i gang med at udvikle nye idéer og skabe nye shows til glæde for deres publikum.

Før du vælger at kontakte en tryllekunstner for et arrangement, er det en god idé at overveje, hvad der opfylder éns ønsker og krav bedst muligt: Hvem er publikummet? Ønsker man et kort indslag med en række tryllenumre, eller vil man gerne have en længere optræden, hvor de enkelte numre bliver bundet sammen af komik, stand-up komik, eller lignende?

Kunstnerkataloget er stort og omfattende, så hvorfor ikke blive inspireret, find og book tryllekunstner til netop dit arrangement via www.eventzonen.dk.

Del artiklen på: