Vælg en side
Del artiklen på:

Det at holde en børnefødselsdag kan godt give forældre grå hår på hovedet, for hvad skal man lige finde på, for at skabe en fest eller en dag, der vil blive husket?

Vi har lånt nogle gode forslag, indsamlet fra vores kunder, der selv har stået for at skulle afholde en anderledes børnefødselsdag.

Dem giver vi her videre til dig i en guide til en børnefødselsdag der vil blive husket.

4 sjove og hurtige idéer

1. Et musikalsk tema med fantasi, sjov musik og sang.
Det er en god måde at få dans og bevægelse ind i festen på, og vi kan eksempelvis varmt anbefale duoen En kort – En lang der laver sjov for børn og bruger alternative instrumenter og putter et smil på børnenes læber.

2. Diskotema.
Både store og små børn elsker at danse og høre musik. Hvorfor ikke lave et rigtigt diskotekstema med sjove sodavandsdrinks og festtøj? Ungerne vil elske det. Vi har et godt udvalg af ungdomsdiskoteker til en pris der matcher en god børnefødselsdag.

3. Lav et klovnetema.
Et klovnetema der udfordrer børnenes evne til at optræde på slap line og bare være fjollede. Børn elsker når voksne er fjollede og når de kan få lov til at være fjollede sammen med dem. Køb noget god ansigtsmaling og lad børnene male hinanden som klovner i ansigtet. Hav evt. nogle billeder liggende, som børnene kan kigge efter. Og så kan du booke en af vores mange klovne eller artister, der kan lave sjov for børnene.

4. Skab forundring og latter
Sæt gang i fantasien hos børnene med en tryllekunstner for børn. Vi har en lang række tryllekunstnere tilknyttet Eventzonen og der er helt sikkert en, der få børnene til at sidde med åbne munde og få dem til at lege med tryllerier på egen hånd.

Direkte kontakt med kunstneren

Husk at når du booker gennem Eventzonen booker du direkte hos kunstneren.

Det betyder, at du kan aftale med vedkommende hvad der skal ske, og hvis du har specielle ønsker.

F.eks. at mobildiskoteket kun spiller dansk musik eller 80’er musik eller at tryllekunstneren eller klovnen laver små øvelser for børnene, så spørg kunstneren.

Vi ønsker Jer en rigtig dejlig dag med huset fuld af børn, sjov og latter.

Del artiklen på: