Vælg en side
Del artiklen på:

Info: Du kan se vores store udvalg af festmusik i Jylland her

Der er nogen der påstår, at der ikke sker så meget i Jylland – det vil Eventzonen gerne have lov til at modbevise. Vi har nok Danmarks største udvalg af FESTMUSIK I JYLLAND, og uanset anledning eller publikum, så har vi helt sikkert noget der passer præcist til dine behov.

Et énmands underholdnings-”orkester” er hyggeligt og vedkommende, og ofte meget fleksible i forhold til spilletider og repertoire – og ønsker du akkompagnement til festsangene, så vil langt de fleste af Eventzonens onemanbands hellere end gerne hjælpe til. Ofte er en mand og hans keyboard lidt billigere end et større orkester, da der er færre der skal aflønnes og den hyggelige stemning gør disse festmusikere særdeles velegnede til det mere modne publikum.

Skal der derimod være dans til den lyse morgen og ikke en tom plads på dansegulvet, så skal der selvfølgelig være et helt danseorkester. Og de ligger ikke på den lade side i Jylland. Et ganske kort og tilfældigt udpluk af udbuddet på Eventzonen tæller Collage fra Viborg, som selvfølgelig også kommer og spiller for dig, selvom du bor i Kolding, Sønderborg, Ålborg eller Esbjerg – eller i et forsamlingshus uden for lands lov og ret.

Collage er festmusik OG dinnermusik i et. I samme boldgade skal også nævnes Yatzy, bandet der består af 5 uddannede musikere fra Nordjysk Musikkonservatorium. Eller hvad med Primetime? Eller Carsten Bo & Jon? Og søger du Det Vildeste Band, kan vi også være behjælpelige der, i form af bandet fra Århus, der på trods af den Østjyske forankring selvfølgelig deler deres musik ud i hele landet.

Kig i Eventzonens store katalog over festmusik og find det band der passer til dig, din fest og dine gæster.

Se også:
Festmusik på Fyn
Festmusik på Sjælland

Del artiklen på: