Vælg en side
Del artiklen på:

Info: Du kan se vores store udvalg af foredragsholdere her

Hvis du gerne vil give dine gæster en rigtig god oplevelse, så skal du give dem et foredrag. Et rigtigt godt foredrag underholder, inspirerer og åbner muligheden for personlig vækst, hvilket gør det til et oplagt indslag til fx en konference eller som firmaarrangement.

Hos Eventzonen.dk har vi foredrag indenfor 4 kategorier, nemlig erhverv, kultur, samfund og så har vi en blandet bolsjepose fyldt med spændende personligheder, der har noget værdifuldt på hjerte, som de gerne vil dele med dig og dine gæster.

Indenfor erhverv kan vi bl.a. præsentere foredrag om arbejdsglæde, motivation, ledelse, stress og forandring. De kulturelle foredrag byder på spændende historiske fortællinger, masser af fællessang eller hvad med vejrets kulturhistorie med Jesper Theilgaard? Skal det være mere samfundsaktuelt kan det være foredrag om forholdet mellem voksne og unge, misbrug eller angst. Eller det kan være fra den blandede pose med personlige beretninger fra mennesker, der har en historie der er værd at dele.

Find foredragsholder

Del artiklen på: