Vælg en side
Del artiklen på:

Tænker du på at hyre et Gasolin kopi band til din næste fest, så læs med her. Her får du et par tips til en vellykket og succesfuld oplevelse. Der er nemlig en del ting man skal overveje inden man sætter for meget i gang, f.eks.:

  • Hvor meget skal bandet ligne og lyde som den ægte vare?
  • Hvilken tid skal det være fra?
  • Vil du have nogle bestemte sange med?

Hvis du starter med at stille dig selv disse tre spørgsmål, er du godt på vej til at få super god underholdning til din fest. Det hjælper dig nemlig med at få den rette underholdning til din fest.

Det første du skal gøre op med dig selv (og med dine gæster in mente), er hvor meget bandet skal lyde og ligne den ægte vare. At lyde som Gasolin rent instrumentalt er ikke så svært, men skal forsangeren have den karakteristiske Kim Larsen stemme? Hvis hele bandet skal ligne Gasolin, så kan det være svært at finde et velegnet band. Hvis forsangeren skal ligne Kim Larsen er det straks nemmere. Er udseendet lige meget, så finder du mange gode.

Der er forskel på om bandet koncentrer sig om det tidlige eller sene Gasolin band, især på de sange der spilles. De fleste bands kan efterkomme dit ønske mht. tiden (og sangene), for de fleste kan det meste.

Så er der blot tilbage at ønske held og lykke med at finde din Gasolin kopi.

Del artiklen på: