Vælg en side
Del artiklen på:

laughter-newVi kan sikkert hurtigt blive enige om, at det er dejligt at grine. Særligt sammen. Latter forener os og skaber sammenhold. Men ved du, at latter ligefrem er vigtigt for sundheden?

Desværre er der en tendens til, at vi griner mindre med alderen. Derfor er det vigtigt, at vi skaber rammerne der bringer latteren frem, for der sker nogle forunderlige ting i kroppen, når latteren kommer til os.

Latter styrker immunforsvaret og gør os mere modstandsdygtige over for infektioner. Det er fordi latteren får kroppen til at øge mængden af hvide blodlegemer. Samtidig frigiver latteren endorfiner i kroppen, og endorfiner fungerer som kroppens naturlige smertelindring.

Latter kræver muskler og samtidig giver latteren massage til alle de indre organer. Dette øger blodcirkulationen i maveregionen, hvilket har en gavnlig effekt på fordøjelsen. Desuden øges lungekapaciteten og oxygenniveauet i blodet, så blodgennemstrømningen i kroppen øges og skaber en dejlig fornemmelse i kroppen og giver en sundere og flottere hud.

Der kan laves en lang liste over de sundhedsmæssige fordele ved latter, der blandt andet er det bedste middel mod stress, angst og depression.

Hos Eventzonen elsker vi latter, og glæder os over, at vi, i vores store katalog af spændende kunstnere, har en lang række entertainere, der kan få latteren til at flyde frit. Vi synes, at festlige lejligheder er en unik mulighed for at skabe glæde, humor og latter, og når dine gæster har leet og grinet sammen, går de fra festen med erindringen om en dejlig oplevelse.

Vi kan varmt anbefale at tage en kig i vores katalog over komikere, klovne, tryllekunstnere, foredragsholdere og musikere, og vi er helt sikre på, at du finder noget, der kan bringe smil og latter ind i din fest.

Book en komiker

Book en tryllekunstner

Book en foredragsholder

 

 

Del artiklen på: