Vælg en side
Del artiklen på:

Har du brug for idéer til den årlige julefrokost underholdning?

Skal du stå for underholdningen til den årlige julefrokost, overvejer du sikkert dine muligheder nøje. Mange er i tvivl om hvilken type underholdning der skal køre til julefrokosten, for smag og behag er som bekendt forskellig, også når det handler om underholdning i forbindelse med festlige anledninger.

Det handler derfor ofte om at vælge en kunstner, der favner bredt, og som besidder situationsfornemmelse nok til at kunne tilpasse sin optræden til netop dén julefrokost og de gæster, som hun/han står overfor.

For at være sikker på at underholdning til en julefrokost bliver en succes, er det en god idé at spørge de personer, der er inviteret, om deres præferencer, og så analysere og vurdere ud fra de oplysninger, som du får ind.

Som arrangør af julefrokosten skal du nemlig passe på ikke udelukkende at vælge ud fra din personlige smag. For en julefrokost hvor underholdningen er fejlplaceret, kan lægge en dæmper på et ellers veltilrettelagt arrangement.

Lidt konkret inspiration til julefrokosten

Mange foretrækker god og gennemført festmusik – andre håber måske også at der kommer en stand up komiker eller en tryllekunstner med et underholdende indslag.

Det er derfor vigtigt at fastsætte forventningerne, ambitionerne og naturligvis økonomien.

Du kan også få stor succes ved selv at stå for underholdningen – især hvis der er tale om et mindre privat arrangement.

Det kan bl.a. gøres ved at bruge cd’erne derhjemme til et diskotek, hvor dj-tjansen går på omgang mellem gæsterne, eller hvor du selv sammensætter afspilningslister med f.eks.: Julemusik, diskomusik, Beatles/ABBA/Shubidua eller Kim Larsen numre.

Julelege, quizzer og sjove konkurrencer egner sig også fortræffeligt som god underholdning til din julefrokost.

Relevante links:
Find underholdning til din julefrokost på Eventzonen.dk – se mere her

Del artiklen på: