Vælg en side
Del artiklen på:

Har du svært ved at vælge underholdning til din fest eller arrangement? Måske kan du finde inspiration i, hvad flertallet af danskere vælger til deres begivenheder. På den måde sikrer du dig, at dit valg tilgodeser de fleste deltagere, når dagen oprinder.

Hvilken kategori skal du helt overordnet dykke ned i, og hvad vælger andre egentlig?

Vi har hos Eventzonen trukket data ud af systemet fra juni måned 2016 og frem til starten af oktober 2016. Vi har fundet ud af, hvad vores besøgende er mest interesserede i, så du kan se, om du er en del af flertallet. Først og fremmest kan vi se, at langt de fleste besøgende er interesserede i musik til deres begivenheder:

Det er selvfølgelig ikke slået i sten, da faktorer som eksempelvis, hvilke typer arrangementer, du skal afholde, er medbetydende til dit valg af underholdning – men her finder du måske hjælp, når du skal forsøge at vurdere flertallets præferencer.

Der er dog mere inspiration at hente i tallene. Vi har også trukket en graf ud, som viser de kunstnertyper, som topper listen, så du kan blive klogere på, hvad der er populært indenfor musik og underholdning.

typer-af-events-til-danske-begivenheder
Her ser du alle kunstnertyper blandet sammen indenfor musik og underholdning. Solomusikere, allround festbands, duoer og bands topper kategorien Musik, mens stand-up komikere, komikere og voksentrylleri topper kategorien Underholdning.

typer-af-kunstnere-til-danske-begivenheder

Alle kategorier nåede ikke med på listen her, men du kan selvfølgelig se og vælge dem alle på eventzonen.dk.

Forhåbentlig kan ovenstående inspirere dig til at indsnævre dine valg, så du kommer fremad og hurtigere finder en håndfuld mulige kunstnere til din begivenhed, så beslutningen bliver nemmere.

Brug tallene til at danne et overblik over det brede publikums præferencer, så du ikke blot vælger, det du måske selv foretrækker, men i stedet dét, som bidrager til at løfte hele begivenhedens energi og stemning.

Find underholdning til din begivenhed

Del artiklen på: