Vælg en side
Del artiklen på:

Overvejer du at hyre en Kim Larsen kopi, så er der et par ting du skal være obs på inden du tjekker tilbud. Der er nemlig en del forskellige, så for at være sikker på du får det du forventer, så er det godt at være afstemt fra starten. Overvej ting som:

  • Skal det være ren Kim Larsen, eller er Gasolin ok?
  • Skal det være fra en bestemt tid?
  • Er der nogle bestemte sange du vil have med?

Stiller du dig selv de 3 spørgsmål, så er du godt på vej til at få bedre musik til din fest. Det hjælper dig nemlig meget med at finde den rette underholdning.

Nogle personer kan ikke sige Kim Larsen uden at sige Gasolin. Hvordan skal musikken være til din fest – ren Kim Larsen, eller en blanding? Vær opmærksom på hvor fokus er fra bandets side.

Med hensyn til tiden, så er der stor forskel på om fokus ligger på den tidlige Kim Larsen og Bellami, eller den senere Kim Larsen og Kjukken. Musikken er ret forskellig, så sørg for at aftale om der er fokus på det ene eller andet, eller om det måske er blandet.

Er der særlige numre med Kim Larsen du bare er nødt til at høre, så er det nok en god idé at aftale med bandet om de spiller dem. Når du har styr på alt det, så er du klar til at forkæle dine gæster med god musik.

Del artiklen på: