Vælg en side
Del artiklen på:

Konfirmationstiden nærmer sig, og der skal holdes store fester rundt omkring i landet. Planlægningen er nok for længst indledt, og måske endda afsluttet igen og alt er klar til festen, men har I tænkt på musikken – eller måske et festligt indslag til at underholde gæsterne?

Dagen skal gerne være uforglemmelig, både for konfirmand og for gæster, og selvfølgelig også for forældrene der har sparet op til denne dag i flere år. En god måde at gøre dagen helt speciel på, er at sørge for noget god underholdning eller måske en musiker eller et band, der kan få gæsterne op af stolene til en rask sving om.

På vores side www.eventzonen.dk finder du alt hvad du kan forestille dig at kunne bruge. Lige fra ballonkunstnere til tryllekunstnere, stand-up-komikere og både kendte og ukendte bands. Vi har specialiseret os i musikbooking, og er i dag en portal, hvor alle interesserede kunstnere kan tilmelde sig, og blive en del af vores store udbud af underholdning, festmusik og foredrag.

Vi er ikke et fordyrende mellemhandlerled, der skal have en andel af dine penge. Kunstnerne betaler for at være med i ”biblioteket”, og så kan du som kunde og festarrangør kontakte din udvalgte kunstner direkte gennem portalen. Altså ikke nogen mellemled der besværliggør samarbejdet, så I risikerer misforståelser i kommunikationen.

Og har I specielle ønsker eller forslag i forbindelse med konfirmation eller et andet arrangement, kan I tale med kunstneren direkte.

Vi ønsker Jer en dejlig og uforglemmelig dag.

Del artiklen på: