Vælg en side
Del artiklen på:

Kære kunstner

Står du og overvejer video på din hjemmeside, så kommer her et godt tilbud fra BlueHeavenProduction:

PRÆSENTATIONSVIDEO FOR MUSIKERE

Som vi alle ved, stilles der fra kundernes side større og større krav og forventninger til musikerne. Ikke kun deres musikalske kunnen, men også til deres performance – også kaldet X-factor.

Derfor er det ikke længere tilstrækkeligt at have en hjemmeside med nogle billeder og måske et par lydfiler, da det jo ikke viser musikerne i ”action” på scenen.

Det har endvidere vist sig, at musikere/bands, der har en præsentationsvideo på deres hjemmeside har betragtelig større chance for at få de bedste jobs – til den bedste hyre – da kunderne nu ikke længere er i tvivl om, hvad de får for pengene. Erfaringerne viser, at kunden kun stiller 2 spørgsmål: Er datoen ledig? og Hvad er prisen?

Det har gennem undersøgelser vist sig, at web baserede videoer skal være korte og budskabet klart. I modsat fald forlader kunden videoen inden for 1 minut!

Derfor har vi valgt en samlet spilletid på ca. 5 min. hvor der vises klip på ca. 30 sekunder af hver melodi, d.v.s. at videoen indeholder klip fra 9 – 10 melodier. Klipningen vil være sådan, at den fastholder interessen hos kunden i hele videoens længde. Optagelsen vil være med ”bevægelig” kamera, og lyden vil blive optaget via kabel, direkte fra musikerens/bandets mixer for bedste lydkvalitet. Til optagelserne anvendes professionel Canon kamera. Videoen vil være klar 1-2 dage efter optagelsen.

Da video fylder rigtig meget, og mange har kun begrænset plads på deres hjemmeside, typisk 10 MB, så kan vi tilbyde at uploade videoen til YouTube. Scriptet til videoen, som kun er et par liniers kode, vil blive tilsendt pr. email, som så kopieres ind på hjemmesiden, hvor videoen nu vil stå vist med afspiller, og afspilningen kan nu startes ved tryk på Play. Videofilen vil endvidere blive leveret på DVD i mpeg og avi format.

Prisen vil være 1.500,- til 2.000,- kr., afhængig af afstanden til optagested. Ved samtidig optagelse af flere musikere/bands: Indhent venligst tilbud.

Med venlig hilsen

Bent Kristensen
BlueHeavenProduction
Tlf. 40 16 11 15

Del artiklen på: