Vælg en side
Del artiklen på:

Skal du holde et firmaarrangement, kan det være svært at finde ud af, hvad der egentlig skal foregå til arrangementet. Der er nemlig et hav af muligheder. Når du står midt i planlægningen, kan det dog nogle gange være svært at se skoven for bare træer.

Det kan nogen gange være svært at finde på nogle sjove aktiviteter til firmaarrangementet, som rammer rent ind ved dine medarbejdere, samarbejdspartnere, eller hvem, det end er, du har inviteret til dit firmaevent. Vi giver dig her nogle idéer til firmaarrangementer, hvor du måske kan finde nogle forslag iblandt, der passer til dit firmaarrangement.

Spændende foredrag til firmaarrangementet

Når du skal holde et firmaarrangement, er der mange måder, du kan gribe det an på. Hvilke idéer, du skal benytte dig af, afhænger ofte af, hvad det er for en type firmaarrangement. Den første idé til dit firmaarrangement, vi vil komme med, er at arrangere et foredrag. Foredrag kan være virkelig spændende og lærerige at være til. Der findes nemlig et hav af forskellige foredragsholdere, der har en masse spændende at fortælle.

Når du skal finde en foredragsholder til dit firmaarrangement, skal du selvfølgelig finde et emne, der kan være relevant for dem, der kommer til firmaeventet. Der findes alverdens former for foredrag, der kan være relevante til dit firmaevent.

Skal det være brancherelateret i forhold til din virksomhed, kan du gå efter et foredrag, hvor dine medarbejdere eller lignende kan blive klogere på nye tendenser inden for deres felt. Derudover kan det også være et foredrag, hvor gæsterne bliver klogere på nye måder at løse deres opgaver på. Mulighederne er mange, når du er på udkig efter et foredrag, der er relevant for din virksomhed.

Du kan også gå anderledes til værks, når du skal finde et foredrag til dit firmaarrangement. Skal det i stedet være et underholdende foredrag, findes der mange forfattere og lignende, der holder foredrag, hvis de har skrevet en biografi om deres liv. Det kan være meget spændende at få indsigt i, hvis der er tale om en interessant person, som mange kender.

Foredrag kan være rigtig mange ting. Du har derfor et hav af muligheder, når du ønsker at have et foredrag til dit firmaarrangement. Det kan for eksempel også være om at få sundere spisevaner eller ændre sine motionsvaner. Et foredrag kan også være om, hvordan du får mere tid til familien, og hvordan du prioriterer din tid i hverdagen.

Inden du vælger det første og det bedste foredrag, du kan finde, kan det være en god idé at høre for eksempel dine medarbejdere om, hvad de kunne være interesserede i at høre om i forbindelse med et foredrag til et firmaarrangement. Du kan altid indsnævre det til et bestemt område. Ved at tage udgangspunkt i forslagene kan du få en bedre fornemmelse af, hvad for eksempel dine medarbejdere kunne have mest interesse i at høre om til dit firmaevent.

Få gang i lattermusklerne til firmaarrangementet

Latter er altid en god ting til et firmaarrangement. Det rusker lidt op i stemningen, og man kan mødes om noget sjovt og underholdende. Vil du have gang i lattermusklerne til dit firmaarrangement, kan du hyre en komiker.

Der findes mange forskellige typer af komikere. Der findes dem, der bare skal have en mikrofon i hånden, hvor de efterfølgende begynder at fyre jokes af. Derudover er der også de komikere, der benytter sig af forskellige remedier som en del af deres underholdning.

Der er ingen regler for, hvilken form for komiker du skal hyre til dit firmaarrangement. Det er helt op til dig. Går du efter de lidt større og velkendte komikere, vil prisen typisk også være derefter – altså i den høje ende.

Der findes dog også en masse mindre kendte komikere, der kan give et underholdende show til dit firmaarrangement. Budgettet behøver derfor ikke nødvendigvis være en afgørende faktor for, om det bliver underholdende eller ej.

Når du skal finde en komiker til dit firmaarrangement, kan det være en god idé at tage udgangspunkt i en komiker, du selv har set optræde. Når du selv har erfaring med, at den pågældende komiker kan få latteren hos større forsamlinger til at rulle afsted, vil du have en bedre fornemmelse for, at vedkommende helt sikkert også kan klare det til dit firmaevent.

Har du ikke oplevet særlig mange komikere, kan det være svært at finde den helt rigtige komiker til dit firmaarrangement. Her kan det i stedet være en god idé at spørge dit netværk til råds. Der sidder helt sikkert nogen derude, der har erfaring med en sjov komiker, der passer til dit budget.

Du skal sørge for at bruge lidt tid på at undersøge dine muligheder, når du skal booke en komiker til dit firmaevent. Vælger du den første og den bedste, du falder over, er der en vis sandsynlighed for, at vedkommende rent faktisk ikke er den bedste på markedet.

Brug lidt tid på at læse anmeldelser og lignende for at sikre dig, at du rent faktisk får en sjov komiker. Ender du med en komiker, der ikke kan få publikummet til dit firmaarrangement til at grine, kan det blive noget af en tam og akavet fornøjelse. Finder du derimod en hylende skæg komiker, kan dit firmaevent blive en stor succes, hvor gæsterne går derfra med et stort smil på læben.

Spil op til dans til firmaarrangementet

Skal der spilles op til dans eller skråles med på en masse sange, er det oplagt at hyre en musikkunstner til dit firmaarrangement. Der findes en masse forskellige musikere på markedet, som helt sikkert vil elske at komme til dit firmaarrangement – selvfølgelig imod betaling.

Når du skal finde en musiker til dit firmaevent, vil dit budget igen have en stor indflydelse på, hvem du kan booke. Er budgettet ikke noget problem, kan du gå efter nogle af de meget kendte musikere, så dine gæster til firmaarrangementet kan synge med på de mange sange.

Er budgettet en smule mere begrænset, kan du dog sagtens finde en god musiker, der kan skabe underholdning til dit firmaevent. Igen kan det være en fordel at gå efter nogen, du selv har erfaring med, eller nogen, som dit netværk kan anbefale.

Når du skal booke en musiker, skal du huske at tænke på, hvilken genre kunstneren bevæger sig inden for. Her er du nødt til at tage udgangspunkt i, hvem dine gæster til firmaarrangementet hovedsageligt er. Du skal prøve at ramme deres musiksmag så godt som muligt. Det er en svær og nærmest umulig opgave, da der kan være mange forskellige musiksmag til stede til sådan et firmaevent. Det kan derfor være en fordel at ramme så bredt som muligt.

Du kan starte med at tage udgangspunkt i alderen for gæsterne, der kommer til dit firmaarrangement. Er de forholdsvis unge, eller bevæger de sig mere i den høje alder? Er der en klar tendens til, at dine gæster til firmaeventet er inden for en bestemt aldersgruppe, kan du vælge en kunstner, der er alderssvarende.

Er det en blandet landhandel, når det kommer til alderen, kan det være svært at gå efter en bestemt genre. Her er du i stedet nødt til at ramme så bredt som muligt. Her skal du gå efter klassikere, hvor de fleste kan være med. Det behøver dog ikke nødvendigvis betyde, at det skal være en dyr kunstner, som alle kender.

Du kan sagtens finde en musiker, der spiller en masse velkendte numre, men som ikke nødvendigvis sprænger hele budgettet for dit firmaarrangement. Der er en del kunstnere og bands, der vælger at synge andre musikeres sange. Ved at vælge kopibands kan du ramme bredt med en masse forskellige sange fra forskellige kunstnere, dog performet af én kunstner. Det er et sted, hvor du kan spare en del penge, hvis du ønsker musikunderholdning til dit firmaevent.

Aktive idéer til firmaarrangementet

Vil du arrangere noget aktivt til dit firmaarrangement, kan vi også hjælpe dig med idéer til det. Der findes en masse sjove aktiviteter, I kan lave til dit firmaarrangement. Igen afhænger det meget af, hvad det er for en type firmaarrangement. Skal det være et event for dine medarbejdere, findes der en masse gode idéer til firmaarrangementet.

Et firmaarrangement behøver ikke nødvendigvis at foregå på virksomhedens adresse. Du kan sagtens vælge en anden placering. Det er også med til at give dig flere muligheder, når du kan vælge imellem forskellige beliggenheder for dit firmaarrangement.

En idé til firmaarrangementet, hvor der skal være noget aktivt, kan være klatring. Klatring kan være sjovt, underholdende og en smule udfordrende. Det kan være en måde at lade dine deltagere til firmaeventet prøve nogle grænser af på.

Skal der lidt mere spænding til, kan en idé til firmaarrangementet være at tage ud at køre gokart. Det kan være en rigtig sjov oplevelse for dine deltagere at konkurrere imod hinanden. Det kan være rigtig sjovt at køre gokart, men også at se andre prøve kræfter med en gokart. Det kan derfor være yderst underholdende til nogle firmaarrangementer. Det kan dog være en god idé at melde ud i forvejen, så deltagerne til firmaarrangementet har passende beklædning og fodtøj på til formålet.

En sidste idé til firmaarrangementet, når det skal være en aktiv af slagsen, kan være et dansearrangement. Det kan for eksempel være en danseinstruktør, der kommer til jeres virksomhed, eller I kommer til vedkommendes dansestudie.

Vælger du en danseinstruktør som en del af underholdningen til firmaarrangementet, kan du skabe noget mere nærvær imellem deltagerne. Det behøver ikke at være ensbetydende med, at der skal danses pardans. Der kan sagtens skabes nærværd, selvom der danses hver for sig. Det kan for eksempel være linedance, shuffling, breakdance, zumba eller funk. Mulighederne er mange, selvom det ikke skal være pardans. Det kan være yderst underholdende at danse en stor forsamling sammen.

Lav et sjovt kursus til dit firmaevent

En anden sjov idé til et firmaarrangement er at arrangere et kursus for dine deltagere til eventet. Det kan være en sjov måde at lære noget på for dine deltagere til firmaarrangementet. Der findes mange forskellige kurser, du kan berige dine gæster til firmaarrangementet med. Inden for madlavningsverden er der især en masse sjove kurser, der kan være ideelle til dit firmaevent.

Er du ude i, at det skal være et madlavningskursus af en art, er der flere forskellige grene, du kan bevæge dig indenfor. Et eksempel kan være, at dine gæster kan lære at lave sine egne flødeboller. Det kan være yderst underholdende at skulle balancere med at få lavet en flødebolle med en god top og med gode smage.

Hvis vi holder os inden for madlavning, kan det også være rigtig sjovt at have et kursus, hvor dine gæster lærer at lave chokolade. Det kan både være i forhold til at lære at lave forskellige former for fyld og at lære at temperere chokoladen.

Uanset om du vælger den ene eller den anden form for madlavningskursus, giver det dine deltagere til firmaarrangementet mulighed for at få lidt lækkerier med hjem, som de selv har været med til at lave. Et madlavningskursus kan være en rigtig god måde at prøve nye ting af sammen med andre.

Kurser kan dog også være meget mere end madlavning. Det kan også være kurser i at mixe forskellige drinks og cocktails. Derudover kan det også være kurser i at brygge øl. Inden for det spiselige og drikkelige, er der derfor mange muligheder for kurser, hvor både mænd og kvinder i forskellige aldre kan være med.

Underhold kollegerne med en tryllekunstner til firmaeventet

Skal du have ekstra underholdning til dit firmaarrangement, kan du vælge at booke en tryllekunstner. Der er mange, der finder det yderst fascinerende at betragte en tryllekunstners tricks. Derudover formår rigtig mange tryllekunstnere at interagere med publikum for at gøre det endnu mere underholdende.

Der findes mange forskellige former for tryllekunstnere. Der er dem, der fokuserer på en masse fingerfærdigheder, korttrylleri og større illusioner om trylleri. Der er derfor mange forskellige muligheder, hvis du overvejer at booke en tryllekunstner til dit firmaevent.

Du skal selvfølgelig finde en tryllekunstner, der passer perfekt til dit firmaarrangement. Igen kan det være en fordel at vælge ud fra din egen erfaring eller spørge dit netværk til råds. Derudover er det altid en fordel at gå efter anmeldelser af diverse tryllekunstnere.

Lav teambuilding til dit firmaevent

Vil du gerne have, at både du og dine deltagere får noget ud af firmaarrangementet, kan det være en fordel at lave et arrangement, hvor der er fokus på teambuilding. Teambuilding kan være en rigtig god aktivitet, hvis firmaarrangementet hovedsageligt har medarbejdere som deltagere.

Skal du holde et firmaevent, hvor der er fokus på teambuilding, er der mange forskellige tilgange til det. Teambuilding kan nemlig bestå af mange forskellige aktiviteter og underholdende indslag. Ønsker du et firmaarrangement, hvor der er fokus på teambuilding, kan det være en god idé at booke en instruktør eller lignende, der kan stå for koordinering af aktiviteter.

Med en teambuilding-instruktør er du sikker på, at du får sammensat nogle øvelser og aktiviteter, der passer til firmaarrangementet. Du vil nemlig ofte have mulighed for at komme med forslag til, hvad det er der skal fokuseres på. Det kan for eksempel være øvelser inden for kommunikation, samarbejde eller sammenhold.

Fordelen ved teambuilding-øvelser til et firmaarrangement er, at det typisk er noget, der både kan gøres inde og ude. Derudover kan det være noget, der kan laves med meget få remedier. Det er dog nogle øvelser og aktiviteter, der kan være yderst givende for dine medarbejdere. Derudover kan det også gøre en forskel for din virksomhed.

Teambuilding lyder måske en smule omstændigt. Det behøver dog langt fra at være kompliceret eller svært at få stablet på benene. Synes du ikke lige, at der er penge i budgettet til at hyre en teambuilding-instruktør til dit firmaarrangement, kan du sagtens selv arrangere teambuilding-øvelserne.

Der findes en masse gode idéer på nettet, som du selv kan få stablet på benene til dit firmaarrangement. Det behøver ikke en gang at være dyrt for dig at stå for selv. Når blot du har en plan for, hvad der skal foregå, og du har det nødvendige udstyr, kan du komme utrolig langt. Du kan derfor sagtens få et sjovt og underholdende firmaarrangement, hvor der er forskellige teambuilding-øvelser.

Firmaarrangement i København, Aarhus, Odense og Aalborg

Skal dit firmaevent foregå et andet sted end på din virksomhedsadresse, er der mange forskellige muligheder. Når du skal arrangere eventet, er det altid en god idé at have en fornemmelse af, hvad der nogenlunde skal foregå, og hvor mange mennesker der kommer til dit firmaarrangement. Dernæst er det nemmere at finde en placering for dit firmaarrangement.

Det er ofte en fordel at holde sig tæt på større byer. Det gør det nemmere for deltagerne af firmaarrangementet at komme dertil. Det giver nemlig mulighed for at benytte offentlig transport i en større udstrækning, end hvis eventet er placeret ude in the middle of nowhere.

Derudover har du også langt flere muligheder inde i de større byer. En ting er, at du har mulighed for at finde gode lokaler til dit firmaarrangement i de større byer. Du får også mulighed for flere forskellige former for underholdning inde i byen, som ikke lige kan rykkes til din beliggenhed.

Det kan derfor være en fordel at overveje at holde dit firmaarrangement i København, Aarhus, Odense eller Aalborg, da dette er nogle af de største byer i landet. Derudover har du en masse gode muligheder for at få stablet et fantastisk firmaarrangement på benene, da der er mange forskellige kurser, aktiviteter og lignende, som bedre kan lade sig gøre i storbyerne.

Holder du dit firmaarrangement i København, er der især mange fantastiske muligheder, da det netop er hovedstaden. Her vil du helt sikkert finde det største udvalg af forskellige aktiviteter og indslag, der kan være yderst underholdende til dit firmaevent. En anden fordel ved et firmaarrangement i København er, at der er mange forskellige lokaler, der kan være oplagte til dit firmaarrangement. Det vil typisk være dyrest at finde lokaler i indre by. Du kan dog sagtens bevæge dig lidt længere ud af byen, uden det bliver svært at komme derhen.

Holder du i stedet dit firmaarrangement i Aarhus, har du her også mange skønne muligheder, når det kommer til underholdning. Selvom Aarhus er forholdsvis mindre end København, har byen stadig en masse at byde på. Dette gælder både underholdning og gode lokaler til dit firmaarrangement i Aarhus.

Vælger du et firmaarrangement i Odense, får du den ideelle placering, hvis du har gæster, der kommer fra hele landet. Med et firmaarrangement i Odense får du nemlig en yderst central placering, hvor det er forholdsvis nemt for alle at komme dertil. Derudover har Odense selvfølgelig også en masse spændende aktiviteter og lignende, der kan skabe den helt rette stemning til dit firmaarrangement.

Skal det være en lidt billigere løsning, kan det være en fordel at overveje at holde dit firmaarrangement i Aalborg. Det er stadig en forholdsvis stor by. Priserne vil dog være noget lavere sammenlignet med et firmaarrangement i for eksempel København.

Dette er blot for at give et overblik over, at det kan være en fordel at kigge imod de lidt større byer i landet, når du skal arrangere dit firmaevent.

Find den rigtige underholdning til dit firmaarrangement

Vi har nu været igennem flere forskellige forslag og idéer til forskellige firmaarrangementer. Vi håber, du ud fra dette har fået en god idé om, hvad der skal foregå til dit firmaarrangement. For at lave en kort opsummering, har vi været inde på, at du kan benytte dig af følgende aktiviteter eller underholdende indslag til dit firmaarrangement:
.

  • Foredrag
  • Komikere
  • Musikere
  • Aktive aktiviteter
  • Kurser
  • Tryllekunstnere
  • Teambuilding-øvelser

Mulighederne er mange, når du skal arrangere et firmaevent. Det handler blot om, at du får sammensat en pallette af indslag, der er spændende og underholdende for deltagerne til firmaarrangementet.

Det handler nogen gange om, at du træder et skridt tilbage og prøver at vurdere, hvad deltagerne ville foretrække, dit firmaarrangement byder på. Derudover skal det selvfølgelig også være noget, der passer til dit budget. God fornøjelse med at arrangere dit firmaarrangement.

Del artiklen på: